Kérdése van? Hívjon minket! +36304121657

Bérlési feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Üdvözöljük oldalunkon!

Cégünk 30 éve forgalmaz új és használt bolti és nagykonyhai berendezéseket. Saját szervíz hálózattal rendelkezünk.

A nagy érdeklődésre való tekintettel létrehoztuk a Kölcsönés / Bérlés szolgáltatásunkat.

A bérelhető termék kínálatunk elég széles, de egy pára felsorolnánk: munkapultok, hűtők, tűzhelyek, sütők, rosltapok, mérlegek, melegentartók, sörhűtők, kávéfőzők, porcelánok, poharak, evő és tálaló eszközök, főzőedényzek és még sok más.

Lehetőség van egy-két napos, illetve hetekre, hónapokra történő bérlésre is.
Hosszabb távú bérlés esetén, egyedi kedvező bérleti díj kerül kiszámításra. 
Minden költséget előre közlünk és ezért nincsenek rejtett költségek.

Gépek, bérlése cégek részére:
Bérlés esetén szükséges cégbírósági bejegyzés, adószám, illetve aláírási cím példány.
A bérleti díjat minden esetben előre ki kell fizetni.

Gépek bérlése magánszemélyek részére:
​Magánszemély csak abban az esetben bérelhet amennyiben előre kifizeti a bérleti díj teljes összegét valamint a kaukciót.
A kaukció a gép teljes áranak felel meg, amit a kölcsönzés után vissza fizetünk.

Általános bérleti feltételek:
Foglalás/fizetés:
Minden bérlés esetén határozott idejű szerződés kötés történik. 
A bérlésre csak a szerződés megkötés és a foglaló, bérleti díj megfizetése után kerül sor. 
A díjak kifizetése történhet, készülék átvételét megelőzően - átutalással - vagy átvételkor - készpénzben - vagy bankkártyával.
A teljes bérleti díj is rendezhető előreutalással.
Foglaláshoz szükséges adatok:
- cég vagy egyéni vállalkozó esetén: cégnév, székhely cím, adószám
- magánszemély esetén: név, lakcím, személyigazolvány szám.

Fontos információ a szállításról:

SAJÁT AUTÓVAL KISZÁLLÍTÁSElőre egyeztetett időpontban, kollégánk Győr és 30 km es vonzás körzetébe kiszállítja a bérbe vett tételeket. (Csak oda szállítás!) Ezeket tételesen átadja. A helyszínre nem viszi be csak az autóról segít lepakolni. Az ott tartózkodás ideje nem haladhatja meg a fél órát. Amennyiben túl lépi a meghatározott időintervallumot úgy miden megkezdett újabb fél órára 2.000 Ft + áfa várakozási díjat számolunk fel!
Ennek a költsége árajánlat tárgyát képezi. Hozzávetőlegesen 10.000 Ft + áfa. Amennyiben nagyobb mennyiséget, vagy nagyobb összegben bérel, úgy ezt a díjat elengedjük (egyeztetés szükséges)

SAJÁT AUTÓVAL KISZÁLLÍTÁS ÉS VISSZASZÁLLÍTÁSElőre egyeztetett időpontban, kollégánk Győr és 30 km es vonzás körzetébe kiszállítja a bérbe vett tételeket. (el és vissza is szállítja). Ezeket tételesen átadja és átveszi. Az esetleges sérüléseket, hibákat jegyzőkönyve be veszi. A helyszínre nem viszi be csak az autóról segít lepakolni. Az ott tartózkodás ideje nem haladhatja meg a fél órát. Amennyiben túl lépi a meghatározott időintervallumot úgy miden megkezdett újabb fél órára 2.000 Ft + áfa várakozási díjat számolunk fel!
Ennek a költsége árajánlat tárgyát képezi. Hozzávetőlegesen 20.000 Ft + áfa. Amennyiben nagyobb mennyiséget, vagy nagyobb összegben bérel, úgy ezt a díjat elengedjük (egyeztetés szükséges)

SAJÁT AUTÓVAL KISZÁLLÍTÁS ÉS VISSZASZÁLLÍTÁS MEGADOTT HELYRE TELEPÍTÉSElőre egyeztetett időpontban, kollégánk Győr és 30 km es vonzás körzetébe kiszállítja a bérbe vett tételeket. (el és vissza is szállítja). Ezeket tételesen átadja és átveszi. Az esetleges sérüléseket, hibákat jegyzőkönyve be veszi. A helyszínre be viszi a megadott helyre leteszi és minden terméket leellenőrizve átad. Az ott tartózkodás ideje nem haladhatja meg az 1 órát. Amennyiben túl lépi a meghatározott időintervallumot úgy miden megkezdett újabb fél órára 2.000 Ft + áfa várakozási díjat számolunk fel!
Ennek a költsége árajánlat tárgyát képezi. Hozzávetőlegesen 35.000 Ft + áfa. Amennyiben nagyobb mennyiséget, vagy nagyobb összegben bérel, úgy ezt a díjat elengedjük (egyeztetés szükséges)

Amennyiben a bérlést szállítással együtt rendeli meg, úgy az előre leegyeztetett időben és helyszínre kiszállítjuk a termékeket.
Az előre egyeztetett időpontokat mindig tájékoztató jellegűnek kell tekinteni, mivel pontos betartásukra a rajtunk kívül álló okok miatt (időjárási és forgalmi viszonyok, stb.) garanciát vállalni sajnos nem tudunk.
A szállítás a megadott címre való szállítást jelenti addig a pontig, ahova a szállító gépkocsival be lehet hajtani. Azt hogy a termékeket a rendetetési helyre beszállítsuk az egyedi árajánlat tárgyát képezi! Ehhez pontosan tudnunk kell hogy,

- hány méterre van a cél az autótól?
- mivel lehet mozgatni a termékeket (béka, molnárkocsi, vagy emberi erő)?
- be is kelle üzemelni a gépeket?

Kérjük a megrendeléskor ezeket figyelem venni.

Mindig minden esetben ÁFÁS (27%) számlát állítunk ki!

Kaució:
A kaució kiszállítás esetén mindig és mindenkor előrefizetéssel történik. Áfa körön kívüli számlát állítunk ki és a visszaszállítást követően, tesztelés és szemrevételezés után visszautaljuk.
Abban az esetben, ha a bérlő szállítja a kölcsönzött eszközöket, a kaució kifizetésére telephelyünkön a termékek átvételekor is sor kerülhet, készpénzben.
Visszaszállítást követően a kölcsönzött gépeket átnézzük, teszteljük, és amennyiben minden rendben van - a készülék tiszta, működik - úgy a kaució teljes összege visszajár. Törés, bármilyen egyéb kár esetén a kaucióból meghatározott érték levonásra kerül vagy a teljes összeget visszatartjuk drasztikus hiba esetén. Üveges készülékek bérlése esetén, lepattanás, kisebb repedés esetén is az üveg teljes vétel árát kell kifizetni, illetve bármely készüléken keletkezett horpadások, sérülések szintén felszámolásra kerülnek. Mindezekről természetesen jegyzőkönyvet állítunk ki.