Kérdése van? Hívjon minket! +36304121657

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Adu kft.
Cím:
9028 Győr, Vargány utca 10
Telefon:
Áruház neve:
adurent.unas.hu
Adószám:
10621112-2-08
EU adószám:
HU10621112
Cégjegyzék szám:
08 09 002183
Nyilvántartásba vétel dátuma
1991.10.10
Kapcsolattartó neve:
Tóth Patrik
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36304121657
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
Személyes átvétel az üzletünkben
Saját autóval kiszállítás
Előre egyeztetett időpontban, kollégánk Győr és 30 km es vonzás körzetébe kiszállítja a bérbe vett tételeket. (Csak oda szállítás!) Ezeket tételesen átadja. A helyszínre nem viszi be csak az autóról segít lepakolni. Az ott tartózkodás ideje nem haladhatja meg a fél órát. Amennyiben túl lépi a meghatározott időintervallumot úgy miden megkezdett újabb fél órára 2.000 Ft + áfa várakozási díjat számolunk fel!
Ennek a költsége árajánlat tárgyát képezi. Hozzávetőlegesen 10.000 Ft + áfa. Amennyiben nagyobb mennyiséget, vagy nagyobb összegben bérel, úgy ezt a díjat elengedjük (egyeztetés szükséges)
Saját autóval kiszállítás és visszaszállítás
Előre egyeztetett időpontban, kollégánk Győr és 30 km es vonzás körzetébe kiszállítja a bérbe vett tételeket. (el és vissza is szállítja). Ezeket tételesen átadja és átveszi. Az esetleges sérüléseket, hibákat jegyzőkönyve be veszi. A helyszínre nem viszi be csak az autóról segít lepakolni. Az ott tartózkodás ideje nem haladhatja meg a fél órát. Amennyiben túl lépi a meghatározott időintervallumot úgy miden megkezdett újabb fél órára 2.000 Ft + áfa várakozási díjat számolunk fel!
Ennek a költsége árajánlat tárgyát képezi. Hozzávetőlegesen 20.000 Ft + áfa. Amennyiben nagyobb mennyiséget, vagy nagyobb összegben bérel, úgy ezt a díjat elengedjük (egyeztetés szükséges)
Saját autóval kiszállítás és visszaszállítás megadott helyre telepítés
Előre egyeztetett időpontban, kollégánk Győr és 30 km es vonzás körzetébe kiszállítja a bérbe vett tételeket. (el és vissza is szállítja). Ezeket tételesen átadja és átveszi. Az esetleges sérüléseket, hibákat jegyzőkönyve be veszi. A helyszínre be viszi a megadott helyre leteszi és minden terméket leellenőrizve átad. Az ott tartózkodás ideje nem haladhatja meg az 1 órát. Amennyiben túl lépi a meghatározott időintervallumot úgy miden megkezdett újabb fél órára 2.000 Ft + áfa várakozási díjat számolunk fel!
Ennek a költsége árajánlat tárgyát képezi. Hozzávetőlegesen 35.000 Ft + áfa. Amennyiben nagyobb mennyiséget, vagy nagyobb összegben bérel, úgy ezt a díjat elengedjük (egyeztetés szükséges)
Fizetés
Készpénzzel a helyszínen
Előre utalással
Utánvéttel
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!